HENRIK ØL & VINSTOVE

Vyrde gjester

Håpar dykk alle har det nokonlunde grett i desse underlege tider.

Det er vår og me har eit snev av optimisme. Me opnar i dag fredag og planlegg å halde opent alle dagar om det lar seg gjer i høve nasjonale- og lokale smitteverntiltak.

 

Det er litt vanskelig å planlegge åpningstider frametter. Førebels har me opent søndag til freedag 1600-2200 og laurdagar 1500-2200 med spiseplikt for dei som ynskjer alkoholhaldig drikke. Dersom det igjen vert skjenkestopp vil me ha opent laurdagar frå 1530 til 2000 og servere brus, alkoholfritt og 2,5% øl frå kran.

Me håpar på å kunne få lov til å ha opent med meir normal drift om ikkje altfor lenge. Inntil det vert lov har me opent med eit noko begrensa utval av øl frå kran og Grandiosa til spisegjester.

 

Henrik er staden for god stemning og god drikke. Me kan tilby 54 øltypar på fat og i tillegg har me eindel surøl og spesialøl på flasker.

Nokren gode vinar og leskande mineralvatn har me og.

Men fyst og fremst er det ei god skjenkestove med høve for samtale og god stemning.

Lokal skikk og bruk.

Hjå oss har me ikkje musikk, me ynskjer heller ikkje at gjester skal verta plaga av annan støy (synging, skåling og skråling). For dei som  føler trang til ta bilete, ver gild å skru av blits på telefonen. Men igrunn tykkjer me det er kjekkast om telefonen kan kvile slik at ein er saman med dei som er i lokalet.

Me har diverre ikkje høve til å reservera bord eller ha tilstelningar hjå oss.

Skjenkestovavil me ha open og tilgjengeleg for stamgjester heile året.

 

Probably the best Pub in Bergen

54 Beers on tap

Engen 10

 
 
   
 
  Henrik   Henrik     Henrik
                 
                 
                 
                 
x